Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Montbretia
Uitverkocht

Crocosmia George Davidson - Montbretia

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocosmia

Crocosmia George Davidson - Montbretia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocosmia George Davidson - Montbretia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocosmia George Davidson - Montbretia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocosmia George Davidson - Montbretia voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Crocosmia is een schitterende zomerbloeier die de nodige fleur en kleur toevoegt aan de tuin, op het moment dat andere planten langzaam hun glorie beginnen te verliezen. Crocosmia, ook bekend onder de naam Montbretia, is inheems in Zuid-Afrika. Plant de bollen in de tuin of in potten, in humusrijke, waterdoorlatende grond, in de volle zon. 

 
Toon alle Montbretia
Specificaties
sku 1500-J-112160
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt bloembollen Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Geel  
Planttype Crocosmia-Montbretia
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocosmia