Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Monarda

Bergamotplant Prärienacht - Monarda

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Monarda Prarienacht

Bergamotplant Prärienacht - Monarda is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bergamotplant Prärienacht - Monarda kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bergamotplant Prärienacht - Monarda kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bergamotplant Prärienacht - Monarda voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bergamot 'Prärienacht' (Monarda) is een zeer mooie en geliefde borderplant met bijzonder gevormde lilagekleurde bloemen. Monarda is een ultieme bijen- en vlinderplant. Daarom is Bergamot niet alleen een schitterende, maar ook zeer nuttige tuinaanwinst. Monarda is mooi te combineren met verschillende populaire vaste planten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Monarda
Specificaties
sku A-1300-10755-B
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Roze  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Zomerbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand juli   augustus  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Monarda Prarienacht