Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Leliegras
-23%

Leliegras Moneymaker - Liriope Muscari (Sixpack)

€23,99

Normale prijs: €30,99

Je bespaart 23%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Liriope Muscari

Leliegras Moneymaker - Liriope Muscari (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Leliegras Moneymaker - Liriope Muscari (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Leliegras Moneymaker - Liriope Muscari (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Leliegras Moneymaker - Liriope Muscari (Sixpack) voor slechts € 23,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Leliegras Moneymaker is een bijzonder mooie siergras met aantrekkelijk blad en mooie paarse bloeiaren. Deze groenblijver is een ideale plant voor rotstuinen en kan ook als kamerplant gehouden worden. Leliegras is onderhoudsvriendelijk en ziet er ook prachtig uit in potten en containers op het terras.
Sixpack.
Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Leliegras
Specificaties
sku A-1200-10642-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Paars  
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Liriope Muscari