Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lelietjes van Dalen
Uitverkocht

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lelietje van Dalen Roze - Convallaria Majalis. Deze prachtige Lelietjes van Dalen is zeer geschikt is om in schaduwrijke tuinen te planten. Lelietjes der Dalen zijn van oorsprong bosplanten. Ze groeien gestaag en kunnen mooi verwilderen (zonder de tuin over te nemen). Deze soort heeft bijzonder mooie roze gekleurde bloemetjes. Ze ruiken heerlijk en ogen fris tegen prachtig groene bladeren.
Toon alle Lelietjes van Dalen
Specificaties
sku 6830-J-121950
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand maart   april   mei  
Kleur Roze  
Produkt bloembollen Voorjaarsbloeiers
Planttype Lelietje der dalen
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Convallaria Majalis