Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lelietjes van Dalen
Uitverkocht

Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen

€9,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Convallaria Majalis
Uitverkocht
Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen (of lelietje-der-dalen) bloembollen zijn zeer geschikt om in schaduwrijke tuinen te planten. Lelietjes der Dalen zijn van oorsprong bosplanten. Ze groeien gestaag en kunnen mooi verwilderen (zonder de tuin over te nemen). De witte Lelie der Dalen bloemetjes ruiken ook heerlijk en ogen fris tegen prachtig groene bladeren.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Convallaria Majalis - Lelietje van Dalen voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Lelietjes van Dalen
Specificaties
sku 6560-F-97871
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand januari   februari   maart   april  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Lelietje der dalen Lelietje der dalen
Kleur Wit  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Convallaria Majalis