Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koekoeksbloem

Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lychnis arikwrightii Vesuvius
Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) is een traditionele 'cottage garden' plant met opvallend bronskleurig blad en een explosie van heldere oranje bloemen tijdens de zomermaanden. De Koekoeksbloem is een sierlijke tuinaanwinst.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Koekoeksbloem
Specificaties
sku A-1200-10690
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lychnis arikwrightii Vesuvius