Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Koekoeksbloem

Lychnis chalcedonica (Brandende Liefde)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lychnis chalcedonica
Lychnis chalcedonica is een gemakkelijk te kweken winterharde plant met frisse groene bladeren en in de vroege zomermaanden trossen van opvallende rode bloemen. Ze zijn zo fel rood, dat de buurplanten met zorg moeten worden uitgekozen. Geschikt voor perken, borders en achtergrondbeplanting.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lychnis chalcedonica (Brandende Liefde) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lychnis chalcedonica (Brandende Liefde) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lychnis chalcedonica (Brandende Liefde) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lychnis chalcedonica (Brandende Liefde) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Koekoeksbloem
Specificaties
sku A-1200-10695
Levertijd 4D
Kleur Rood  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Lychnis chalcedonica