Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimrozen

Klimroos Waltz Time

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa

Klimroos Waltz Time is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimroos Waltz Time kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimroos Waltz Time kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimroos Waltz Time voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Klimrozen zijn romantisch en adembenemend wanneer ze in volle bloei zijn. Klimroos Waltz Time is een mooie en zeer populaire klimroos, gemakkelijk te kweken met een lange bloei.
Toon alle Klimrozen
Specificaties
sku 900-671011
Levertijd 4D
Potmaat Wortelstok  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Kleur Blauw  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Klimplant Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planttype Andere
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   oktober   november   december  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa