Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimop planten
-24%

Klimop Woerner - Hedera Helix (Sixpack)

€18,99

Normale prijs: €24,99

Je bespaart 24%

Levertijd 6D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Hedera Helix

Klimop Woerner - Hedera Helix (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimop Woerner - Hedera Helix (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimop Woerner - Hedera Helix (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimop Woerner - Hedera Helix (Sixpack) voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De klimop Hedera helix Woerner  is een mooie en sterke cultuurvariëteit. De schoonheid zit hem in het donkere blad met lichte nerf. Deze is de sterkste in groeikracht en winterhardheid. Deze plant kan eigenlijk overal worden geplaatst. Van een zonnige tot meest donkere plaats in de tuin. Bloeit van juni tot en met oktober. Een mooie klimop met donkergroen blad en lichtgele nerf. Zeer vorstbestendig.

Sixpack

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Klimop planten
Specificaties
sku WFP-0092-6
Levertijd 6D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis Groenblijvend   Klimplant Bodembedekkers   Haagplanten Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Hedera Helix