Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimop planten
Uitverkocht

Klimop Goldheart - Hedera Helix

€3,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix
Uitverkocht
De Klimop Goldheart - Hedera Helix is één van de meest bekende kleinbladige klimplanten in de tuin. Deze klimop heeft zijn populariteit te danken aan zijn snelle groei en zijn winterhardheid. Met zijn kleine, wintergroene blad wordt de Helix vaak gebruikt om  tuinschermen of gaaspanelen mee te bedekken. Wordt ook wel als bodembedekker gebruikt. Deze plant kan eigenlijk overal worden geplaatst. Van een zonnige tot meest donkere plaats in de tuin. De Hedera helix ook geschikt is als kamerplant.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen (+ - 20cm). Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klimop Goldheart - Hedera Helix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimop Goldheart - Hedera Helix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimop Goldheart - Hedera Helix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimop Goldheart - Hedera Helix voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klimop planten
Specificaties
sku WFP-10000
Levertijd 6D
Planttype Andere Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Potmaat P9  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend   Klimplant   Haagplanten  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix