Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimop planten
Uitverkocht

Struikklimop - Hedera Helix Arborescens

€12,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix
Uitverkocht
Struikklimop (Hedera Helix) 'Arborescens' is een groenblijvende plant die niet klimt en uitgroeit tot een mooie bolvormige struik. Zijn populariteit dankt de Hedera Helix Arborescens aan zijn rijke bloei en vele bessen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Struikklimop - Hedera Helix Arborescens is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Struikklimop - Hedera Helix Arborescens kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Struikklimop - Hedera Helix Arborescens kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Struikklimop - Hedera Helix Arborescens voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klimop planten
Specificaties
sku WFP-030
Levertijd 6D
Plantmaand februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Bloeimaand september   oktober  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Potmaat C2  
Kleur Gemengd  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix