Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos planten
Uitverkocht

Papaver Fornsett Summer - Klaproos

€5,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver Orientale
Levertijd 4D
Uitverkocht
Papaver Fornsett (Forncett) Summer – Oosterse Klaproos. Een echte blikvanger, ook voor de moderne stadstuin. De planten hebben sterke stelen, grote bloemen en staan graag op een zonnige plek. Na de bloei sterven ze bovengronds volledig af en komen later in het jaar weer sterker terug. Geschikt voor gebruik in potten, terraskuipen of gewoon in de border. Zaaien op plaats van bestemming en later uitdunnen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Papaver Fornsett Summer - Klaproos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver Fornsett Summer - Klaproos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver Fornsett Summer - Klaproos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver Fornsett Summer - Klaproos voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klaproos planten
Specificaties
sku 6465-J-127050
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver Orientale
Levertijd 4D
Plantmaand
Kleur Roze  
Bloeiseizoen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt
Bloeimaand juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon