Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris Germanica
Uitverkocht

Iris Germanica Night Owl

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris Germanica

Iris Germanica Night Owl is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Germanica Night Owl kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Germanica Night Owl kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Germanica Night Owl voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Iris Germanica soorten zijn prachtig en zeer populaire zomerbloeiende bloembollen en het waarom is duidelijk. Night Owl heeft ongewone, heerlijk geurende bloemen in een rijke donkerpaarse tint, die neigt naar zwart. Iris babatus, ook wel baardiris genoemd, zijn zeer waardevolle tuinplanten. Ze zijn sterk, hebben fraai blad, en spectaculaire bloemen. Daarnaast hebben ze een heerlijke geur, vragen ze weinig zorg en bloeien ze in een overgangstijd als er weinig andere bloemen in de tuin staan. Plant ze oppervlakkig op een zonnige plaats en u zult versteld staan van de schoonheid. Iris Night Owl bloeit met donker paarse (bijna zwarte) bloemen.
  • Geurende snijbloemen van Mei tot Juni 
  • Winterhard
  • Prefereert kalkhoudende bodem
  • Volgroeide hoogte 80 - 110 cm
Toon alle Iris Germanica
Specificaties
sku 6390-J-125600
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Iris Vaste planten-tuinklaar
Kleur Paars  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris Germanica