Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris Germanica

Iris Germanica Emma Louise - Baardiris

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris

Iris Germanica Emma Louise - Baardiris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Germanica Emma Louise - Baardiris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Germanica Emma Louise - Baardiris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Germanica Emma Louise - Baardiris voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Iris Germanica (Baard iris) soorten zijn bijzonder mooie sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten die zowel in de tuin en in containers geplant kunnen worden. Iris Emma Louise is een zeer populaire soort met prachtige blauw en paars gekleurde bloemen.
Toon alle Iris Germanica
Specificaties
sku 6300-J-125370
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw   Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Planttype Iris Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris