Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris Germanica
Uitverkocht

Iris Germanica Batik

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris

Iris Germanica Batik is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Germanica Batik kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Germanica Batik kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Germanica Batik voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Iris Germanica (Baard iris) soorten zijn bijzonder mooie, sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten die zowel in de tuin en in containers geplant kunnen worden.
Toon alle Iris Germanica
Specificaties
sku 6360-J-125300
Levertijd 2D
Kleur Blauw   Paars   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris