Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Iris Germanica

Iris Germanica Sen Lac - Baardiris

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris x Germanica

Iris Germanica Sen Lac - Baardiris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Iris Germanica Sen Lac - Baardiris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Iris Germanica Sen Lac - Baardiris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Iris Germanica Sen Lac - Baardiris voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Iris Germanica (Baard iris) soorten zijn bijzonder mooie sterke en onderhoudsvriendelijke vaste planten die zowel in de tuin en in containers geplant kunnen worden.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Iris Germanica
Specificaties
sku A-2700-12013
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P11  
Planttype Iris Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Geel   Paars  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Iris x Germanica