Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten
Uitverkocht

Hosta Sugar Daddy

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta
Uitverkocht
Hosta Sugar Daddy is een schitterende winterharde vaste plant. De plant ontwikkelt groot en weelderig lichtgroen gekleurd blad met een mooie gele rand. Zeer sierlijk. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig plekje kunnen groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant of als randbeplanting langs de vijver.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hosta Sugar Daddy is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta Sugar Daddy kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta Sugar Daddy kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta Sugar Daddy voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku 4220-J-125000
Levertijd 2D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Potmaat Wortelstok  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Hosta
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta