Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hortensia

Hortensia Blauw

€10,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hydrangea

Hortensia s zijn onmisbare tuinplanten en zijn bijna het jaar rond zeer decoratief. Hortensia s gedijen uitstekend op schaduwrijke plekken, geven prachtige bloemen en vullen de tuin mooi op. Hortensia s kan je daarom scharen onder het kopje perfecte tuinplant . En het zijn niet alleen geschikte tuinplanten. Hortensia s zijn ook uitstekende kamerplanten en ideaal om cadeau te geven. En wanneer ze binnen hun elegantie beginnen te verliezen, kunt u ze in de tuin planten. Zo kunt u nog jarenlang van uw Hortensia genieten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hortensia Blauw is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hortensia Blauw kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hortensia Blauw kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hortensia Blauw voor slechts € 10,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hortensia
Specificaties
sku WFP-011
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   (Ook)-Voor in huis   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Potmaat C2  
Kleur Blauw  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hydrangea