Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Herfstanemoon
Uitverkocht

Witte Anemoon (Anemone Sylvestris) (Sixpack)

€14,99

Normale prijs: €19,99

Je bespaart 25%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Anemone hyb. Sylvestris

Witte Anemoon (Anemone Sylvestris) (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Witte Anemoon (Anemone Sylvestris) (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Witte Anemoon (Anemone Sylvestris) (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Witte Anemoon (Anemone Sylvestris) (Sixpack) voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Anemoon sylvestris is een sierlijke, witbloeiende anemoon. Planten groeien tot ongeveer 30 cm. Plant in humusrijke grond in de zon of halfschaduw. Een elegante voorjaarsbloeier met een van mei tot juli. Anemonen zijn sterke, winterharde tuinplanten. Een echte aanwinst en sierraad in de tuin. Sixpack
Toon alle Herfstanemoon
Specificaties
sku A-0100-10086-6
Levertijd 4D
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Kleur Wit  
Planttype Anemoon
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Anemone hyb. Sylvestris