Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hemerocallis
Uitverkocht

Hemerocallis Villa Vanilla

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis
Uitverkocht
Hemerocallis, in Nederland beter bekend als de daglelie zorgt voor een prachtige zee van bloemen in je tuin. In de volle zon of halfschaduw komt deze vaste plant prachtig tot zijn recht. En wist je dat de bloemen van deze zomerbloeier ook eetbaar zijn? Hoe donkerder de kleur van de bloem, hoe pittiger de smaak. Ook als snijbloemen zijn deze bloemen zeer geschikt. Een echte aanwinst voor iedere sier-, pluk- of moestuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hemerocallis Villa Vanilla is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hemerocallis Villa Vanilla kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hemerocallis Villa Vanilla kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hemerocallis Villa Vanilla voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hemerocallis
Specificaties
sku 6220-J-124160
Levertijd 2D
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Potmaat Wortelstok  
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Hemerocallis
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis