Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hemerocallis
Uitverkocht

Hemerocallis Colonel Mustard

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis

Hemerocallis Colonel Mustard is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hemerocallis Colonel Mustard kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hemerocallis Colonel Mustard kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hemerocallis Colonel Mustard voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hemerocallis, in Nederland beter bekend als de daglelie zorgt voor een prachtige zee van bloemen in je tuin. In de volle zon of halfschaduw komt deze vaste plant prachtig tot zijn recht. En wist je dat de bloemen van deze zomerbloeier ook eetbaar zijn? Hoe donkerder de kleur van de bloem, hoe pittiger de smaak. Ook als snijbloemen zijn deze bloemen zeer geschikt. Een echte aanwinst voor iedere sier-, pluk- of moestuin.
Toon alle Hemerocallis
Specificaties
sku 6170-J-123470
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Hemerocallis
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Kleur Oranje  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis