Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hemerocallis
Uitverkocht

Hemerocallis Bogeyman - Daglelie

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis
Uitverkocht
Hemerocallis, in Nederland beter bekend als de daglelie zorgt voor een prachtige zee van bloemen in je tuin. Hemerocallis Bogeyman bloeit rijkelijk met donkerpaarse, bijna zwarte, geurende bloemen. Zodra de plant goed geworteld is, zal hij dubbele bloemen geven. 
In de volle zon of halfschaduw komt deze vaste plant prachtig tot zijn recht. En wist je dat de bloemen van deze zomerbloeier ook eetbaar zijn? Hoe donkerder de kleur van de bloem, hoe pittiger de smaak. Ook als snijbloemen zijn deze bloemen zeer geschikt. Een echte aanwinst voor iedere sier-, pluk- of moestuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Hemerocallis Bogeyman - Daglelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hemerocallis Bogeyman - Daglelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hemerocallis Bogeyman - Daglelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hemerocallis Bogeyman - Daglelie voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Hemerocallis
Specificaties
sku 6230-J-123429
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Hemerocallis
Kleur Bruinrood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hemerocallis