Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenblijvende planten
-23%

Dikkemanskruid Green Carpet - Pachysandra Terminalis (Sixpack)

€16,99

Normale prijs: €21,99

Je bespaart 23%

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Pachysandra terminalis

Dikkemanskruid Green Carpet - Pachysandra Terminalis (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dikkemanskruid Green Carpet - Pachysandra Terminalis (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dikkemanskruid Green Carpet - Pachysandra Terminalis (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dikkemanskruid Green Carpet - Pachysandra Terminalis (Sixpack) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Dikkemanskruid 'Green Carpet' (Pachysandra terminalis), familie van Buxus, is een schitterende, groenblijvende bodembedekker met prachtig blad, uitstekend geschikt voor de schaduwrijke tuin. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Groenblijvende planten
Specificaties
sku A-1600-10800-6
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand maart   april  
Potmaat P9  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Pachysandra terminalis