Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gloriosa
Uitverkocht

Prachtlelie - Gloriosa Rothschildiana

€12,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gloriosa

Prachtlelie - Gloriosa Rothschildiana is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Prachtlelie - Gloriosa Rothschildiana kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Prachtlelie - Gloriosa Rothschildiana kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Prachtlelie - Gloriosa Rothschildiana voor slechts € 12,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een zeldzame schoonheid: Gloriosa Rothschildiana is een prachtige exotische klimplant die tijdens de zomermaanden ook buiten gehouden kan worden als containerplant. Gloriosa Rothschildiana heeft elegante roze-rood en citroen gekleurde bloemen en sierlijk en glanzend, heldergroen blad. Tijdens de wintermaanden kunt u Gloriosa Rothschildiana binnenshuis als kamerplant houden.
 
Toon alle Gloriosa
Specificaties
sku 1510-J-113200
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Andere Andere
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Geel   Rood  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gloriosa