Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemberplanten

Gember wortel - Zingiber officinalis

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zingiber officinale

Gember wortel - Zingiber officinalis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gember wortel - Zingiber officinalis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gember wortel - Zingiber officinalis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gember wortel - Zingiber officinalis voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gember (Zingiber officinale) is verassend eenvoudig om zelf te kweken en de bloei is spectaculair. Zingiber officinale (Gember) komt van oorsprong uit China. Uit de wortelstok van de Zingiber officinale wordt gember gemaakt. Gember is een populaire kruid dat overal ter wereld gegeten wordt. Gember is een vaste plant dat bovendien zeer geschikt voor verwildering is.
Toon alle Gemberplanten
Specificaties
sku 6822-F-0146
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Planttype Groenten
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Moestuin Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Zingiber officinale