Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fuchsia
Uitverkocht

Fuchsia Magellanica Mrs. Popple - Bellenplant

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fuchsia Magellanica

Fuchsia Magellanica Mrs. Popple - Bellenplant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fuchsia Magellanica Mrs. Popple - Bellenplant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fuchsia Magellanica Mrs. Popple - Bellenplant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fuchsia Magellanica Mrs. Popple - Bellenplant voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De matig winterharde Fuchsia magellanica Mrs Popple (bellenplant) is een kleurig sieraad in de tuin, zowel geschikt voor de bloemborder als in potten. Rijkbloeiend met violet paarse kelkbloemen van juli tot oktober. De volwassen plant groeit tot ongeveer 75 cm.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Fuchsia
Specificaties
sku A-0600-10402
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Paars   Rood  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Winterbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fuchsia Magellanica