Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Fuchsia
Uitverkocht

Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack)

Nu met 18% korting

€10,99 €8,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Fuchsia Magellanica
Uitverkocht
Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack). De matig winterharde Fuchsia magellanica Alba (bellenplant) is een kleurig sieraad in de tuin, zowel geschikt voor de bloemborder als in potten. Rijkbloeiend met witte kelkbloemen van juli tot oktober. De volwassen plant groeit tot ongeveer 70  100 cm. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fuchsia Magellanica Alba - Bellenplant (Driepack) voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Fuchsia
Specificaties
sku A-0600-10401-3
Levertijd 4D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Wit  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Fuchsia Magellanica