Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Eucomis
-30%

Eucomis Mix - Ananasplant

€6,99

Normale prijs: €9,99

Je bespaart 30%

Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Eucomis

Eucomis Mix - Ananasplant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Eucomis Mix - Ananasplant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Eucomis Mix - Ananasplant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Eucomis Mix - Ananasplant voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Toon alle Eucomis
Specificaties
sku 4162-F-97879
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Eucomis