Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Eremurus
Uitverkocht

Eremurus Wit - Naald van Cleopatra

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eremurus
Uitverkocht
Eremurus Wit (Naald van Cleopatra) is een bijzondere vaste plant met schitterende bloemen die hoog de lucht in rijzen. Eremurus zijn echte blikvangers die bijzonder geschikt zijn voor grote tuinen omdat ze wel twee meter hoog kunnen groeien!
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Eremurus Wit - Naald van Cleopatra is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Eremurus Wit - Naald van Cleopatra kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Eremurus Wit - Naald van Cleopatra kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Eremurus Wit - Naald van Cleopatra voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Eremurus
Specificaties
sku 600-J-309510
Levertijd 2D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Planttype Eremurus
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Eremurus