Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Echinacea

Echinacea Purpurea Wit

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Echinacaea purpurea Alba

Echinacea Purpurea Wit is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echinacea Purpurea Wit kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echinacea Purpurea Wit kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echinacea Purpurea Wit voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Witte Zonnehoed - Echinacea Purpurea Alba. Dit is een witte variant van de populaire Echinacea purpurea (of rode zonnehoed). Echinacea wordt commercieel gekweekt als medicinale plant. De plant wordt veel gebruikt om het immuunsysteem te versterken. In de bloementuin echter is Echinacea een populaire sierplant, met schitterende madeliefachtige bloemen. Echinacea is een uitstekende snijbloem en vult de border mooi op. Daarnaast is deze geliefde tuinplant heel eenvoudig te combineren met andere tuinplanten. Een echte aanwinst dus!

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Echinacea
Specificaties
sku 6100-J-122450
Levertijd 2D
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 3
Latijnse naam Echinacaea purpurea Alba