Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Echinacea
Uitverkocht

Echinacea Doubledecker - Rode zonnehoed

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Echinacaea purpurea
Uitverkocht
De Echinacea Purpurea is een vaste plant waaraan medicinale eigenschappen aan worden toegekent. Bijzonder aan dit soort is dat deze plant vanaf het tweede seizoen een bloem op een bloem krijgt. Beste standplaats is zonnig, in een goed doorlatende grond.  

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Echinacea Doubledecker - Rode zonnehoed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echinacea Doubledecker - Rode zonnehoed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echinacea Doubledecker - Rode zonnehoed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echinacea Doubledecker - Rode zonnehoed voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Echinacea
Specificaties
sku A-0500-10375
Levertijd 4D
Kleur Roze  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Echinacaea purpurea