Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Dicentra

Dicentra spectabilis - Gebroken Hartje Roze (Potplant)

€4,99 (Incl BTW €0,41)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dicentra spectabile ( Lamprocapnos spectabilis)

Dicentra spectabilis - Gebroken Hartje Roze (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Dicentra spectabilis - Gebroken Hartje Roze (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Dicentra spectabilis - Gebroken Hartje Roze (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Dicentra spectabilis - Gebroken Hartje Roze (Potplant) voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Gebroken Hartje (Dicentra Spectabilis) is een vaste plant dat een plekje verdient in iedere tuin. Ze staat bekend als een echte cottage garden  plant en heeft bijzonder fris ogend varenachtig blad. Dicentra heeft karakteristieke bloeiaren; bogen waar hartvormige roze bloemen aan hangen. Dicentra is in de vroege lente al in volle glorie te bewonderen, 
wanneer andere planten nog voorzichtig uit hun winterslaap moeten komen.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Dicentra
Specificaties
sku A-0400-10345
Levertijd 4D
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Roze  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand mei   juni  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Dicentra spectabile ( Lamprocapnos spectabilis)