Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Coreopsis

Meisjesogen (Coreopsis verticillata)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Coreopsis verticillata

Meisjesogen (Coreopsis verticillata) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Meisjesogen (Coreopsis verticillata) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Meisjesogen (Coreopsis verticillata) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Meisjesogen (Coreopsis verticillata) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Meisjesogen (Coreopsis verticillata) is een zeer sterke en makkelijke vaste plant. Coreopsis verticillata bloeit met vrolijke zongele bloemen van juli tot en met september. Groeit uitstekend in de volle zon en stelt weinig eisen wat grondsoort betreft. Deze plant houdt alleen niet van natte voeten.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Coreopsis
Specificaties
sku A-0300-10275
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats volle zon  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Coreopsis verticillata