Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Canna planten
Uitverkocht

Canna Mini Lucifer

Nu met 40% korting

€4,99 €2,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna
Uitverkocht
Canna Mini Lucifer. Deze roodbloeiende dwergcanna bloembollen zijn een prachtige aanvulling op uw bloembollen collectie. Cannas zijn zeer sterke groeiers met prachtige tropische bloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Canna Mini Lucifer is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Canna Mini Lucifer kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Canna Mini Lucifer kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Canna Mini Lucifer voor slechts € 2,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Canna planten
Specificaties
sku 3560-J-111780
Levertijd 2D
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Planthoogte
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Geel   Rood  
Planttype Canna
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna