Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Campanula

Servisch klokje - Campanula poscharskyana E.H. Frost

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Campanula posch. E.H. Frost
Servisch klokje (Campanula poscharskyana E.H. Frost ) is een prachtige vaste plant, met zuiver witte stervormige bloemen met een subtiel lichtblauw hart. Deze klassieke favoriet heeft weinig onderhoud nodig en is goed in toom te houden (woekert niet). Het is een aantrekkelijke bodembedekker en ook mooi te gebruiken als randbeplanting of in rotstuinen. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Servisch klokje - Campanula poscharskyana E.H. Frost is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Servisch klokje - Campanula poscharskyana E.H. Frost kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Servisch klokje - Campanula poscharskyana E.H. Frost kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Servisch klokje - Campanula poscharskyana E.H. Frost voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Campanula
Specificaties
sku A-0300-10220
Levertijd 4D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Campanula posch. E.H. Frost