Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Winterheide

Struikhei - Calluna Vulgaris

€4,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calluna Vulgaris

Struikhei - Calluna Vulgaris is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Struikhei - Calluna Vulgaris kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Struikhei - Calluna Vulgaris kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Struikhei - Calluna Vulgaris voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Calluna vulgaris (struikheide) is een mooie groenblijvende struik. Calluna bloeit van juli tot september en is een uitstekende, vrijwel onderhoudsvriendelijke tuinplant. De takken werden vroeger gebruikt om bezems van te maken. Calluna is een perfecte bodembedekker en groeit prima op goed gedraineerde, lichtzure grond en volle zon. Plant in grote groepen voor visuele impact. Als bodembedekker is het een uitstekende om onkruid mee te onderdrukken. Ook zeer geschikt als potplant. Combineert mooi met Hortensia s, Rhododendrons en Skimmia.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Winterheide
Specificaties
sku WFP-010
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Bloeimaand augustus   september   oktober   november  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Paars  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Calluna Vulgaris