Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Buitenplanten

Lievevrouwebedstro (Galium odoratum)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Galium odoratum
Lievevrouwebedstro (Galium odoratum) is een zeer geliefde kruidachtige tuinplant, met opvallend stervormig blad en een heerlijke geur. Galium bloeit in april en mei met lieflijke witte bloemetjes. Het is een zeer mooie en onderhoudsvriendelijke bodembedekker, ideaal voor schaduwrijke plekjes.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lievevrouwebedstro (Galium odoratum) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lievevrouwebedstro (Galium odoratum) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lievevrouwebedstro (Galium odoratum) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lievevrouwebedstro (Galium odoratum) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Buitenplanten
Specificaties
sku A-0700-10410
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Kleur Wit  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Produkt Vaste planten   Geurend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Galium odoratum