Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
Uitverkocht

Romantic Witte border (met blauw / rode accenten)

€124,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 33
Latijnse naam Phlox, Leucanthemum, Geranium, Salvia, Lilium, Lyc

Romantic Witte border (met blauw / rode accenten) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Romantic Witte border (met blauw / rode accenten) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Romantic Witte border (met blauw / rode accenten) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Romantic Witte border (met blauw / rode accenten) voor slechts € 124,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Met dit borderpakket maakt u zelf makkelijk een lang bloeiende border. U kunt bloemen verwachten van mei tot laat september. De beplanting is geschikt voor een plekje in de halfschaduw
en volle zon. De soorten zullen het best groeien in voedselrijke tuingrond die goed doorlatend is. Voor een nog rijkere bloei kunt u in maart-april zomerbollen planten zoals de Alstroemeria aurea. Wilt u vanaf het vroege voorjaar al genieten, plant dan in oktober-november bloembollen zoals sneeuwroem, krokus, tulp, vogelmelk en narcis. Door uitgebloeide stengels af te knippen stimuleert u herbloei. Ook plukken voor een mooi zomerboeket stimuleert de herbloei.
 
NB sommige planten op de foto zijn vervangen omdat zij een betere en langere bloei garanderen.
 
Planten/bloembollen lijst
De geleverde planten zijn geschikt voor een border van 3 bij 1½ meter. U ontvangt 33 planten/bloembollen:
1. Phlox Paniculata 'Orange Perfection' (2x)
2. Leucanthemum 'Maikonigin' (7x)
3. Geranium 'Rozanne' (2x)
4. Salvia nemorosa 'Caradonna' (6x)
5. Leucanthemum 'Silberprinzessche'(6x)
6. Lilium 'Aziatisch Wit' (2x2)
7. Lychnis coronaria (6x)

Gebruiksaanwijzing
Pak de planten zo snel mogelijk na ontvangst uit. U geeft de planten de beste start door ze meteen in de tuin te planten. Is de kluit erg droog dompel de plant dan met pot en al onder in een emmer met lauw water.
 
Maak de grond vrij van onkruid. Verbeter arme grond met compost en organische mestkorrels en meng alles goed door elkaar. Hark glad aan. Verdeel de planten over de ruimte volgens de plattegrond. Maak met een plantschepje of een spade een ruim plantgat, waarbij u de grond goed los maakt. Haal de plant uit de pot en plaats de iets voorzichtig losgemaakte kluit op de juiste diepte (de bovenkant met het kluitje gelijk met het niveau van de grond). De plantdiepte van de Lelie Oriental Wit is 15 cm. Houd er rekening mee dat de losse grond nog iets in zal zakken, vaak worden planten te hoog gezet waardoor ze verdrogen. Druk de aarde rond de wortels stevig aan en geef direct voldoende water.
Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku BOR-ROMAN-WHITE-33
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Planttype mix Andere Lelies Vaste planten-tuinklaar Geranium Phlox
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Blauw   Rood   Wit  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 33
Latijnse naam Phlox, Leucanthemum, Geranium, Salvia, Lilium, Lyc