Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
Uitverkocht

Romantic Blue border (met lila accenten)

Nu met 82% korting

€249,99 €44,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 66
Latijnse naam Aquilegia, Ceanothus, Centaura, Digitalis, Erysimu
Uitverkocht
Tover in een handomdraai uw tuin om met deze bijen- en vlinderborder. Het hoogtepunt van deze border ligt in mei en juni, maar ook in de hoogzomer is er nog veel in bloei. Voor een nog langere rijkere bloei kunt u in maart-april zomerbollen planten zoals Allium 'Purple Sensation', Dahlia 'Decoratief Lilac Time', Gladiool 'Passos', Freesia's en Abbesijnse gladiool. De beplanting is geschikt voor een zonnige tot lichte schaduwrijke plek. De soorten zullen het best groeien in voedselrijke tuingrond die goed doorlatend is. Door uitgebloeide stengels af te knippen stimuleert u herbloei.
 
NB sommige planten op de foto zijn vervangen omdat zij een betere en langere bloei garanderen.
 
Plantenlijst
De geleverde planten zijn geschikt voor twee borders van 3 bij 1½ meter. U ontvangt 66 planten:
1.  Aquilegia flabellata 'Ministar' (8x)
2.  Ceanothus thyrsiflorus 'Repens' (2x)
3.  Centaurea montana (12x)
4   Digitalis mertonensis (4x)
5   Erysimum 'Bowles Mauve' (10x)
6.  Baptisia australis (12x)
7.  Iris sibirica 'Perry's Blue' (10x)
8.  Kalimeris incisa 'Blue Star' (4x)         
9.  Miscanthus sinensis Gracillimus  (4x)

Gebruiksaanwijzing
Pak de planten zo snel mogelijk na ontvangst uit. U geeft de planten de beste start door ze meteen in de tuin te planten. Is de kluit erg droog dompel de plant dan met pot en al onder in een emmer met lauw water.
 
Maak de grond vrij van onkruid. Verbeter arme grond met compost en organische mestkorrels en meng alles goed door elkaar. Hark glad aan. Verdeel de planten over de ruimte volgens de plattegrond. Maak met een plantschepje of een spade een ruim plantgat, waarbij u de grond goed los maakt. Haal de plant uit de pot en plaats de iets voorzichtig losgemaakte kluit op de juiste diepte (de bovenkant met het kluitje gelijk met het niveau van de grond). Houd er rekening mee dat de losse grond nog iets in zal zakken, vaak worden planten te hoog gezet waardoor ze verdrogen. Druk de aarde rond de wortels stevig aan en geef direct voldoende water.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Romantic Blue border (met lila accenten) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Romantic Blue border (met lila accenten) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Romantic Blue border (met lila accenten) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Romantic Blue border (met lila accenten) voor slechts € 44,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku BOR-ROMAN-BLUE-66
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Planttype Bloemen Iris Vaste planten-tuinklaar Aquilegia
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Potmaat P9  
Kleur Blauw   Paars  
Aantal per verpakking 66
Latijnse naam Aquilegia, Ceanothus, Centaura, Digitalis, Erysimu