Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos planten

Papaver Patty Plum

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver

Papaver Patty Plum is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver Patty Plum kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver Patty Plum kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver Patty Plum voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 6470-J-127100
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Papaver-Klaproos
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Paars  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver