Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos planten

Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver Nudicaule Gartenzwerg Group

Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Papaver Nudicaule Gartenzwerg Klaproos. Papaver nudicaule Gartenzwerg (klaproos) is bijzonder, omdat het bloeit met prachtige, grote bloemen in verschillende vrolijke kleuren. Deze plant is een zelf zaaiende, maar niet woekerende, aanwinst in de zomertuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Klaproos planten
Specificaties
sku A-1600-10824
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   november   december  
Planttype Papaver-Klaproos
Kleur Oranje   Rood  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Papaver Nudicaule Gartenzwerg Group