Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Beukenhaag
Uitverkocht

Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea'

€8,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fagus Sylvatica 'Atropunicea'

Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea' is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea' kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea' kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea' voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Bruine beuk (Fagus Sylvatica) 'Atropunicea' is een tuin klassieker met opvallend donkerbruin blad. Beukenhaag is een populaire bladhoudende plant dat de nodige structuur geeft aan de tuin. Het is een perfecte haagplant, dat veelvuldig geknipt en gesnoeid kan worden. Het blad van Atropunicea heeft een schitterende oranje herfstkleur.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Beukenhaag
Specificaties
sku WFP-025
Levertijd 6D
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Haagplanten Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat C2  
Bloeimaand april   mei  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fagus Sylvatica 'Atropunicea'