Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bamboe planten
Uitverkocht

Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea

€20,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phyllostachys Aurea

Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea voor slechts € 20,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea  een prachtige klassieke bamboe met stevige groengele stengels. Deze soort kan woekeren, het is raadzaam om de bamboe te planten in een kuip, die u eventueel kunt ingraven. Snoei opkomende scheuten weg in het voorjaar. De groeihoogte van de Goudenbamboe - Phyllostachys Aurea is max 2 meter. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Bamboe planten
Specificaties
sku WFP-0180
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 60 cm en groter  
Produkt Vaste planten Groenblijvend  
Potmaat C5  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Phyllostachys Aurea