Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bamboe planten
Uitverkocht

Fargesia Scabrida Asian Wonder - Bamboe

€8,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fargesia Scabrida
Uitverkocht
Fargesia Scabrida Asian Wonder is een schitterende bamboesoort met een mooie, polvormige groeiwijze. Deze soort woekert niet. In de zon verkleuren de stengels van deze soort roodpaars. Ook een uitstekende potplant. Groeit tot maximaal 4 meter hoog. Een sieraad in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Fargesia Scabrida Asian Wonder - Bamboe is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fargesia Scabrida Asian Wonder - Bamboe kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fargesia Scabrida Asian Wonder - Bamboe kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fargesia Scabrida Asian Wonder - Bamboe voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Bamboe planten
Specificaties
sku A-2700-12001
Levertijd 4D
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten   Groenblijvend  
Potmaat P11  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fargesia Scabrida