Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Bamboe planten
Uitverkocht

Fargesia Rufa - Bamboe

€24,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fargesia Rufa

Fargesia Rufa - Bamboe is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Fargesia Rufa - Bamboe kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Fargesia Rufa - Bamboe kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Fargesia Rufa - Bamboe voor slechts € 24,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Fargesia Rufa is een aantrekkelijke, groenblijvende, niet woekerende bamboe soort met zeer aantrekkelijk blad. Groeit tot ongeveer 1,5 tot 2,5 meter, dus zeer geschikt voor kleinere tuinen. Het is ook een uitstekende potplant.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 19 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Bamboe planten
Specificaties
sku WFP-0178
Levertijd 6D
Produkt Vaste planten Groenblijvend  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat C3  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Fargesia Rufa