Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster-planten

Aster Lady in Black - Aster Lateriflorus

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster Lateriflorus
Aster lateriflorus 'Lady in Black' heeft opvallend donkerpaars blad en is een echte vlinderplant. De plant is zonminnend, maar kan lichte schaduw verdragen. Bloeit rijkelijk in september/oktober. Bescherm de plant tegen strenge vorst.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aster Lady in Black - Aster Lateriflorus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Lady in Black - Aster Lateriflorus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Lady in Black - Aster Lateriflorus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Lady in Black - Aster Lateriflorus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Aster-planten
Specificaties
sku A-0100-10136
Levertijd 4D
Produkt Vaste planten   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Kleur Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Potmaat P9  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand september   oktober  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster Lateriflorus