Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aster-planten
Uitverkocht

Aster Alpinus Happy End - Alpenaster

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster Alpinus

Aster Alpinus Happy End - Alpenaster is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aster Alpinus Happy End - Alpenaster kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aster Alpinus Happy End - Alpenaster kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aster Alpinus Happy End - Alpenaster voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Aster alpinus Happy End, ook bekend als Alpenaster, bloeide en groeide oorspronkelijk in de bergen. Deze vrolijke, vaste plant komt goed tot haar recht wanneer zij in grotere groepen wordt aangeplant. Rijkelijk bloeiend van mei tot en met juni ontstaat er tijdens de bloei een kleurig tapijt in de tuin. Een plaatje in de tuin, maar je kunt de bloemen ook plukken voor in de vaas.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Aster-planten
Specificaties
sku A-0100-10133
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Kleur Paars  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aster Alpinus