Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten
Uitverkocht

Aquilegia Mix - Akelei (Sixpack)

Nu met 25% korting

€19,99 €14,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Aquilegia
Uitverkocht

Aquilegia Mix - Akelei. Aquilegia is een onmisbare plant in de voorjaarstuin. Niet alleen bijzonder vanwege hun exotisch ogende vrolijk gekleurde bloemen, het blad behoudt het hele jaar haar sierwaarde. Aquilegia groeit ook bijzonder goed op schaduwrijke plekken. Sixpack.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Aquilegia Mix - Akelei (Sixpack) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aquilegia Mix - Akelei (Sixpack) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aquilegia Mix - Akelei (Sixpack) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aquilegia Mix - Akelei (Sixpack) voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku A-0100-10089-6
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand juli   augustus  
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte
Produkt Vaste planten   Snijbloemen   Zomerbloeiers  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Aquilegia
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 6
Latijnse naam Aquilegia