Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten
Uitverkocht

Akelei Biedermeier - Aquilegia potplant

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Biedermeier
Uitverkocht
Akeleien zijn bekende en zeer geliefde cottage garden  planten. Bent u op zoek naar een bijzondere tuinplant? Dan raden we Akelei Biedemeier aan. Akelei Biedermeier is een klassieke akelei met pastelkleurige bloemen. Zeer geschikt voor de bloemborder en als tuinvulling. Akeleien zijn schitterende bladplanten die prima gedijen in vruchtbare grond in de zon of halfschaduw.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Akelei Biedermeier - Aquilegia potplant is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei Biedermeier - Aquilegia potplant kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei Biedermeier - Aquilegia potplant kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei Biedermeier - Aquilegia potplant voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku A-0100-10092
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Roze  
Bloeimaand mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Aquilegia
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Biedermeier