Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Planten

Akelei - Aquilegia Alpina (potplant)

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Alpina
Akeleien zijn bekende en zeer geliefde cottage garden  planten. Bent u op zoek naar een bijzondere plant voor de bloemborder? Dan raden we Akelei Alpina aan. Akelei Alpina heeft mooie paarsgekleurde bloemen met een groeihoogte van ongeveer 50 cm. Akeleien zijn schitterende bladplanten die prima gedijen in vruchtbare grond. Akelei Alpina geeft de voorkeur aan zure grond en een halfschaduwrijk plekje in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Akelei - Aquilegia Alpina (potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Akelei - Aquilegia Alpina (potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Akelei - Aquilegia Alpina (potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Akelei - Aquilegia Alpina (potplant) voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Planten
Specificaties
sku A-0100-10090
Levertijd 4D
Planttype Aquilegia
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Potmaat P9  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw   Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Aquilegia Alpina